Nice to meet you....

Mijn naam is Daniëlle de Vries en ik ben een van de verloskundigen en eigenaren in dit centrum. Ik woon samen met mijn man Nils, zoontje Raf en dochter Jet in Waalwijk. 

Vlak na mijn afstuderen ben ik begonnen met het opzetten van een eigen praktijk, toen nog Verloskundigenpraktijk Samen. Hier heb ik jaren met veel plezier gewerkt. Maar in 2018 begon het te kriebelen om eens verder te kijken dan alleen de geboortezorg…Vrouwenzorg! Samen met, toen nog buurpraktijk Verloskundigenpraktijk Rond, is het idee ontstaan voor Elle! Vrouw & Geboortezorg.
Dat we ons naast de geboortezorg ook richten op de vrouwenzorg is al langer een droom van me. Een centrum worden waarbij je als vrouw terecht kunt met alle vragen die te maken hebben met ‘vrouw zijn’. Super trots ben ik dan ook dat we met Elle! Vrouw & Geboortezorg hier een start in hebben gemaakt.

Binnen de praktijk ben ik werkzaam als verloskundige binnen team Ive en houd ik me achter de schermen bezig met de praktijkvoering. Je kunt mij tegenkomen als je vragen hebt over je kinderwens, SOA's of een vorm van anticonceptie zoekt.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten in onze praktijk en jullie te begeleiden met je zorgvraag. Tot snel!