Nice to meet you....

Mijn naam is Erin van Riel. Ik ben sinds 2009 werkzaam als verloskundige en sinds 2011 als echoscopiste. Daarnaast ben ik mede-praktijkhoudster bij Elle! Vrouw & Geboortezorg. Mijn werk in de geboortezorg doe ik al jaren met enorm veel plezier, het is nog steeds mijn droombaan! Maar ik vind het geweldig dat we onze kunde gaan uitbreiden naar zorg voor álle vrouwen, van jong tot oud, met of zonder kinderwens.

Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal en het is onze droom dat vrouwen ons weten te vinden met hun verhaal. Kunnen we helpen of begeleiden? Graag! Soms is dat praktisch, soms is dat als vraagbaak of op het emotionele vlak en vaak is het een combinatie. Door onze uitgebreide ervaring hiermee in de geboortezorg heb ik het volste vertrouwen dat mijn collega's en ikzelf deze uitgebreide vrouwenzorg met veel liefde, tijd en aandacht kunnen bieden!

Afgelopen jaren ben ik moeder geworden van dochter Jule (2016), zoon Faab (2019) en dochter Lou (2021). De zwangerschappen, bevallingen en de kraamtijd: ik kijk er enorm goed op terug en heb het geluk gehad dat alles ontzettend goed verlopen is. Natuurlijk is dit niet altijd zo. Soms duurt het herstel lang of is er extra zorg nodig. Ook daarbij helpen wij graag!

Tot snel bij Elle!