Nice to meet you...

Mijn naam is Rian van Boxtel en ik ben 54 jaar. Ik woon in Rosmalen samen met mijn leuke man en ben trotse moeder van 3 volwassen kinderen van 26, 27 en 29 jaar. Twee zonen en een dochter.

Ik werk al meer dan 25 jaar in de Geboortezorg. Ik heb door de jaren heen bij verschillende verloskundigenpraktijken en voor een kraamzorgorganisatie gewerkt.

In de zomer van 2020 zag ik de vacature Praktijkmanager bij Elle! Vrouw & Geboortezorg langskomen. Vertrouwde werkzaamheden voor de verloskundigen maar hoe bijzonder dat zij ook de Vrouwenzorg erbij doen. Ik zit zelf inmiddels al een paar jaar in de overgang en weet hoe belangrijk het is om ook hierin begeleid te worden. Net zoals tijdens je eerste zwangerschap alles nieuw is, is dat ook zo tijdens de overgang. Om dan ergens terecht te kunnen waar er naar je geluisterd wordt en waar je zorg op maat krijgt, is heel belangrijk, dat heb ik inmiddels zelf wel ervaren.

Op 1 oktober 2020 ben ik begonnen bij Elle! en inmiddels ben ik helemaal ingewerkt in deze ongelooflijk fijne praktijk. Ik ben erg trots dat ik deel uit mag maken van dit team medewerkers, die vrouwen in alle fases van hun leven begeleiden.