Nice to meet you...

Ik ben Sandra Ansems. Tijdens mijn studietijd heb ik zes jaar in het mooie Maastricht gewoond, waar ik een ontzettend leuke tijd heb gehad. Inmiddels woon ik alweer een hele tijd met heel veel plezier in het heerlijke ’s-Hertogenbosch, dichtbij ons werkgebied.  
 
Als kind al wist ik dat ik later iets in de verloskunde wilde gaan doen. Het fascineerde me hoe een kindje wordt geboren en de betekenis hiervan voor de (aanstaande) ouders. In 2011 werd ik toegelaten op de Academie Verloskunde in Maastricht. Tijdens de opleiding besefte ik me steeds meer hoe bijzonder het is om (aanstaande) ouders te mogen begeleiden in zo’n fase van hun leven. In 2015 ben ik afgestudeerd en ben ik direct aan de slag gegaan bij een verloskundigenpraktijk in Utrecht. Hier heb ik met heel veel plezier gewerkt, maar ik miste het gezellige Brabant. In september 2015 kwam ik bij Verloskundigenpraktijk Rond werken samen met Anke & Erin. Ik voelde me thuis in dit team, bij onze cliënten en in Brabant, dus dit was voor mij de plek!  
 
In 2018 heb ik tevens mijn echo-diploma gehaald. Als echoscopiste kan ik mijn werk als verloskundige verbreden. Het is mooi om te zien hoe waardevol het maken van een echo is! 
 
Ik vind het leuk om naast  mijn vak als verloskundige ook verdieping te zoeken binnen de vrouwenzorg. Zo heb ik me gespecialiseerd in anticonceptie. Je kunt dus bij mij terecht voor een adviesgesprek, maar ook het plaatsen van een spiraal of Implanon (het hormoonstaafje).

Ik hoop je snel te ontmoeten!