Anticonceptie

Iedereen is anders en dat vraagt dus ook een persoonlijke benadering wanneer het gaat over anticonceptie! Je kunt bij Elle! Vrouw & Geboortezorg terecht voor meer informatie, het voorschrijven van recepten en het plaatsen van spiralen.

Het is een mooie aanvulling op ons vak en dankzij uitstekende echo apparatuur kan na de plaatsing van het spiraaltje een controle echo worden gemaakt. We merken dat vrouwen het fijn vinden om door ons begeleid te worden in hun keuze voor anticonceptie. We zijn vertrouwd met het geven van informatie en nemen de tijd voor je. 

Iedereen kan bij ons terecht, je hoeft hiervoor geen cliënt te zijn. Ook wanneer je nog nooit bevallen bent of wanneer je last hebt van overgangsklachten. Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Ook zijn Daniëlle, Anke en Judith geschoold om het spiraal bij je te plaatsen. Je hoeft hiervoor dus niet meer naar de huisarts of gynaecoloog.


De zorg die we bieden rondom anticonceptie een mooie stap naar vrouwenzorg! In de toekomst willen we de zorg voor de vrouw uitbreiden! Denk daarbij aan bredere zorg rond overgang, het uitvoeren van uitstrijkjes, het maken van gynaecologische echo’s en verschillende voorlichtingen aan vrouwen in verschillende levensfases.