Ilse Cozijnsen

Praktijkondersteuner

Interesses:

Voorlichting
Voeding en Leeftstijl
Hormonen

Kwaliteit:
BIG-nummer: 89060406130


Mijn naam is Ilse Cozijnsen, ik kom uit Vlijmen en ik ben getrouwd met Coen. Samen hebben we twee kinderen: zoon Jop uit 2009 en dochter Saar uit 2012.
 
Na mijn opleiding tot verpleegkundige ben ik gaan werken op de Kraamafdeling in het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Hier ben ik verder gespecialiseerd in de wereld van gynaecologie en verloskundige door de opleiding Obstetrie & Gynaecologie te volgen. Na het behalen van deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan op de kraamafdeling, de verloskamers, de polikliniek Gynaecologie én de afdeling Echo/Prenatale diagnostiek.
 
Na 15 jaar werken in het EZ was ik toe aan iets nieuws. In Juli 2017 ging ik als praktijkondersteuner bij verloskundigenpraktijk Rond aan de slag, één van de praktijken die nu gefuseerd is tot Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een switch waar ik nog elke dag heel blij mee ben en waar mijn achtergrond ook zeker van pas komt.
 
Nu tweeënhalf jaar later staat er weer een mooie nieuwe uitdaging voor de deur in de vorm van Elle! Vrouw & Geboortezorg. Complete zorg voor de vrouw. Hoe mooi is dat! Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag zijn. Ik hoop met mijn kennis en ervaring hier ook in de toekomst een mooie bijdrage aan te kunnen leveren.