Sanne van Rijswijk

Praktijondersteuner

Interesses:

Dunstan babytaal
Draagconsulente
Centering pregnancy


Ik ben Sanne van Rijswijk. Samen met mijn man Wilbert en onze twee kinderen Eva (2015) en Rens (2019) woon ik in Genderen.
 
Al van kleins af aan riep ik dat ik verpleegkundige wilde worden, zorgen voor anderen zat al van jongs af aan in mijn bloed.
Na mijn middelbare school ben ik meteen aan de opleiding voor verpleegkundige begonnen.
In 2012 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik blijven werken in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, waar ik ook mijn opleiding heb afgerond.
 
Na de komst van onze dochter Eva én de drukte van het bedrijf, wat ik samen met mijn man heb, merkte ik dat de onregelmatigheid van het ziekenhuis niet meer goed te combineren was met ons gezin. Ik besloot te kiezen voor wat anders. Na een poosje thuis geweest te zijn bij mijn dochter en bij een huisartsenpraktijk gewerkt te hebben werd ik benaderd door Daniëlle dat ze een praktijkondersteuner zocht voor verloskundigenpraktijk Samen. Toen ik zwanger was van mijn dochter Eva, was ik zelf cliënt bij verloskundigenpraktijk Samen. Ik vond het erg speciaal dat ik gevraagd werd als praktijkondersteuner omdat Daniëlle mijn thuisbevalling van Eva heeft begeleid.
 
Sinds februari 2017 werk ik met veel plezier voor verloskundigenpraktijk Samen, één van de praktijken die nu gefuseerd is tot Elle! Vrouw & Geboortezorg. In 2019 heb ik de cursus voor Dunstan babytaal trainer afgerond en op dit moment ben ik nu bezig om mijn opleiding tot draagconsulente af te ronden.
Ik werk ik vooral veel achter de schermen van de verloskundigenpraktijk. Ik heb veel zin om samen met Ilse als praktijkondersteuners te werken voor Elle! Vrouw & Geboortezorg. 
 
Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!


Meer weten over onze ander praktijkondersteuner?

Lees meer over Ilse Cozijnsen.