Sanne den Bresser

Verloskundige

Interesses:

Echoscopie

Ouderschap & hechting

preconceptiezorg

Kwaliteit:
BIG-nummer: 39919928503
AGB-code: 08100410


Ik ben Sanne de Bresser, 28 jaar en sinds 2015 werkzaam als verloskundige.
​In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier (aanstaande) ouders begeleid in het proces van zwanger zijn, bevallen en de kraamperiode. Doordat ik als verloskundige al deze mooie en o zo waardevolle momenten heb mogen meemaken, ben ik mij nog meer gaan beseffen hoe bijzonder het is dat ik dit beroep mag uitoefenen!
​Het krijgen van een kind is ook een hele kwetsbare periode, doordat het zo’n waardevolle gebeurtenis is in iemands leven. Ik vind het daarom als verloskundige heel belangrijk om de ​(aanstaande) ouders hierbij persoonlijke zorg te geven en er alles aan te doen om ze positief terug te laten kijken op zwangerschap, bevalling en het kraambed. Hierbij denk ik dat het belangrijk is om
​vertrouwen te geven in het natuurlijke proces en geruststelling te bieden waar kan.
​Sinds 2018 ben ik tevens echoscopiste, een mooie verbreding binnen het vak verloskunde! Het blijft bijzonder om te zien hoe snel een kindje zich ontwikkelt gedurende de eerste weken van de zwangerschap en om mensen het goede nieuws te kunnen brengen van een kloppend hartje bij de eerste echo!
​Ik heb de afgelopen jaren in deze regio gewerkt en ben zelf ook opgegroeid in Brabant. Sinds juli 2021 werk ik bij Elle! Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Vught. Ik vind het heerlijk om in Brabant te blijven werken en dit dicht bij huis te kunnen doen!
​Ik heb heel veel zin om jullie te gaan ontmoeten!

Meer weten over de anderen uit 

Lees meer over Daniëlle de Vries en Carlijn Maessen.