Erin van Riel

Verloskundige & echoscopiste

Interesses:

Echoscopie
Borstvoeding
Hechting moeder en kind
Bekkenpijn & bekkenbodem
Uitwendige versie


Kwaliteit:
BIG-nummer: 59911538403
AGB-code: 08003181


Lieve mensen!

Ik ben Erin van Riel en alweer ruim tien jaar werkzaam als verloskundige.. 
Het mooiste beroep dat er is! Dit heb ik afgelopen 6.5 jaar gedaan bij Verloskundigenpraktijk Rond. Ik begon deze praktijk met Anke en al een hele tijd zijn Sandra en Ilse onmisbaar in ons team. Nu gaan we samen met onze nieuwe lieve collega’s verder als Elle! Vrouw & Geboortezorg. Wat ben ik daar trots op! Nog steeds tijd en aandacht voor jullie door het werken in de kleine, vertrouwde teams, maar daarnaast boordevol ideeën en initiatieven om onze zorg aan jou nóg verder uit te breiden! Ik heb er enorm veel zin in. 

Sinds 2011 ben ik tevens echoscopiste. Dat vind ik een enorm leuke toevoeging aan ons vak. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk met medische blik kijken naar een ongeboren kindje, maar ik probeer er ook een feestje van te maken voor jullie! Ik ben van 2014 tot 2019 werkzaam geweest als versiekundige in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Met een klein & ervaren team trachtten we tijdens het versiespreekuur ongeboren kinderen in stuitligging uitwendig te draaien naar hoofdligging: de versie. Gezien onder andere onze transformatie naar Elle! Vrouw & Geboortezorg heb ik dit stokje nu overgedragen aan een andere, inmiddels erg ervaren, collega, maar nog steeds zijn de stuitligging en de uitwendige versie een interessegebied van mij. Ook andere aspecten van ons vak trekken mijn aandacht: borstvoeding, hechting tussen ouders en kind en het herstel ná een bevalling. Maar.. het allermooiste blijft het begeleiden van een bevalling! Dat is vaak intens, soms spannend, altijd weer anders en bovenal: elke keer weer een eer om hierbij aanwezig te mogen zijn!

In 2016 en 2019 mocht ik zelf moeder worden van onze dochter Jule en onze zoon Faab. Ik heb erg genoten van het zwanger zijn. Mijn beide bevallingen zijn thuis begeleid door Anke. Zo bijzonder! Het moederschap heeft me geen andere of betere verloskundige gemaakt, maar wel kan ik me soms nog beter verplaatsen in alle dingen die bij het (kersverse) ouderschap komen kijken. Veel is herkenbaar! Samen met onze kinderen en mijn vriend Bob woon ik in Waalwijk waar ik overigens ook geboren en getogen ben. 

Tot snel bij Elle!


Meer weten over de anderen uit 

Lees meer over Anke van der Aa en Sandra Ansems