Sandra Ansems

Verloskundige & Echoscopiste

Interesses:

Echoscopie
Centering pregnancy
Anticonceptie
Opleiden van toekomstige collega's

Kwaliteit:
BIG-nummer: 19919959803
AGB-code: 08100293


Ik ben Sandra Ansems, 29 jaar en ik ben opgegroeid in Dongen. Tijdens mijn studietijd heb ik zes jaar in het mooie Maastricht gewoond, waar ik een ontzettend leuke tijd heb gehad. Inmiddels woon ik alweer een hele tijd met heel veel plezier in het heerlijke ’s-Hertogenbosch, dichtbij ons werkgebied.  
 
Als kind al wist ik dat ik later iets in de verloskunde wilde gaan doen. Het fascineerde me hoe een kindje wordt geboren en de betekenis hiervan voor de (aanstaande) ouders. In 2011 werd ik toegelaten op de Academie Verloskunde in Maastricht. Tijdens de opleiding besefte ik me steeds meer hoe bijzonder het is om (aanstaande) ouders te mogen begeleiden in zo’n fase van hun leven. In 2015 ben ik afgestudeerd en ben ik direct aan de slag gegaan bij een verloskundigenpraktijk in Utrecht. Hier heb ik met heel veel plezier gewerkt, maar ik miste het gezellige Brabant. In september 2015 kwam ik bij Verloskundigenpraktijk Rond werken samen met Anke & Erin. Ik voelde me thuis in dit team, bij onze cliënten en in Brabant, dus dit was voor mij de plek!  
 
In 2018 heb ik tevens mijn echo-diploma gehaald. Als echoscopiste kan ik mijn werk als verloskundige verbreden. Het is mooi om te zien hoe waardevol het maken van een echo is! 
 
De ruim vier  jaar bij Verloskundigenpraktijk Rond waren heel fijn, vertrouwd en leerzaam, maar nu is het tijd voor Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een nieuwe uitdaging die we samen met een heel fijn team aangaan en waar ik ontzettend veel zin in heb! Naast de verloskunde, waar mijn passie en liefde ligt, kunnen we vrouwen straks nog breder begeleiden. Zorg voor de vrouw op één plek, maar ook een kans om mijzelf verder te ontwikkelen als zorgverlener waarbij voor mij vertrouwde en persoonlijke zorg altijd op één zal staan. Ik vind het belangrijk dat (aanstaande) ouders en vrouwen zich gesteund, gehoord en veilig voelen!  Ik ben nog steeds elke dag ontzettend dankbaar dat ik dit vak mag uitoefenen en kijk er naar uit jullie te ontmoeten bij Elle!  


Meer weten over de anderen uit 

Lees meer over Anke van der Aa en Erin van Riel