Wij zijn Elle!

De periode rondom de geboorte van je kindje is een bijzondere gebeurtenis die je niet alleen zelf beleeft maar deelt met je partner en de mensen om je heen. Wij weten ook hoe belangrijk de verloskundige hierbij is. Zij begeleidt jou en je partner in de groei richting de komst van jullie kindje.

Bij Elle! Werken we in twee teams. Daarmee bieden wij de kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en draagkracht van een grote praktijk en tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en geborgenheid van een klein team.

Wij werken samen om jouw zwangerschap zo gezond en prettig mogelijk te laten verlopen. We stellen ons graag aan je voor.

Verloskundigen

Of je nu van sport houdt of niet, bij Elle krijg je een eigen team. Dit team begeleidt jou tijdens je hele zwangerschap en bevalling. Drie verloskundigen die samen jouw coach, trainer en fanclub in één zijn! Wij vinden dit heel belangrijk, een klein team betekent namelijk vertrouwde gezichten en echt contact.

Je wordt tijdens je zwangerschap dus alleen begeleid door de verloskundigen van jouw team.
Zo leren wij jou kennen, en jij ons!

Praktijkondersteuners, echoscopisten & waarneming

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen. Daarom zijn we heel blij met onze praktijkondersteuners Ilse en Rian.

Ze zijn dagelijks aanwezig op de praktijk in Nieuwkuijk tussen 08.00-13:00. Je mag hen altijd bellen of even binnenlopen voor een praatje. 

Daarnaast zijn er twee gespecialiseerde echoscopisten werkzaam en zijn we blij dat Marjanne Stevens ons team versterkt tijdens verlof en scholingsdagen.