Wij zijn Elle!

De periode rondom de geboorte van je kindje is een bijzondere gebeurtenis die je niet alleen zelf beleeft maar deelt met je partner en de mensen om je heen. Wij weten ook hoe belangrijk de verloskundige hierbij is. Zij begeleidt jou en je partner in de groei richting de komst van jullie kindje.

Bij Elle! Werken we in twee teams van vier verloskundigen. Daarmee bieden wij de kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en draagkracht van een grote praktijk en tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en geborgenheid van een klein team. Vakanties en scholingsdagen vangen met elkaar op. Zo heb jij altijd een verloskundige aan je bed die je kent!

Wij zijn er voor jou

Of je nu van sport houdt of niet, bij Elle krijg je een eigen team. Dit team begeleidt jou tijdens je hele zwangerschap en bevalling. Vier verloskundigen die samen jouw coach, trainer en fanclub in één zijn! Wij vinden dit heel belangrijk, een klein team betekent namelijk vertrouwde gezichten en echt contact.


In team Viv zijn vier verloskundigen werkzaam: Erin van Riel, Sandra Ansems, Myrthe van den Berg en Anke van der Aa. Anke en Erin 
studeerden in 2009 samen af en startten medio 2013 hun eigen verloskundigenpraktijk (Verloskundigenpraktijk Rond). Sandra voegde zich in 2015 bij hun team en zo vormen ze alweer ruim 8 jaar een hecht team. Myrthe voegde zich in 2022 bij dit fijne team.
Naast verloskunde zijn onder andere echoscopie, anticonceptie, ouderschap en hechting tussen moeder en kind de aandachtsgebieden van team Viv. Duizendpoten, dat zijn het!

Erin, Sandra, Myrthe en Anke hopen je bij team Viv op een warme, enthousiaste en uiteraard kundige manier te begeleiden.


Team Ive wordt gevormd door Carlijn Maessen, Daniëlle de Vries, Sanne de Bresser en Marjanne Stevens. Danielle startte in 2013 haar eigen verloskundigenpraktijk: 'Verloskundigenpraktijk Samen'. In 2017 sloot Carlijn aan en Marjanne volgde in 2020 en Sanne in 2021. Inmiddels zijn ze dus al twee jaar een hecht team samen en helemaal op elkaar ingespeeld. Naast verloskunde, echoscopie en  anticonceptie, hebben ze zich verdiept in homeopathie en acupunctuur en leiden ze toekomstige collega’s op. Stilzitten doen ze niet!

Carlijn, Danielle, Sanne en Marjanne kenmerken zich met team Ive door persoonlijke, zorgvuldige en veelzijdige zorg en willen graag je zwangerschap begeleiden op de manier die bij jou past en waarbij jouw wensen centraal staan.

Praktijkondersteuners

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen! Waar zijn we bij Elle! Vrouw & Geboortezorg zonder onze praktijkondersteuners? Zowel Ilse als Rian hebben jarenlange ervaring binnen de geboortezorg. Ilse als verpleegkundige en Rian als assistente bij verloskundigenpraktijken en kraamzorgorganisaties. Beide hebben ze hun eigen specialisatie, waar Rian zich met name richt op de geboortezorg, gaat Ilse zich meer richten op de vrouwenzorg. 

Ze zijn dagelijks aanwezig op de praktijk in Nieuwkuijk tussen 08.00-16:00. Je mag hen altijd bellen of even binnenlopen voor een vraag of praatje. 

Lactatiekundige

Begeleiding bij het geven van borstvoeding is erg belangrijk voor het slagen ervan. Daarom zijn we erg blij dat Jody Berkelmans ons team versterkt als lactatiekundige. Zij staat voor je klaar voor al je vragen over (borst)voeding.

Echoscopisten

Rond 13 en 20 weken kun je middels een Structureel Echoscopisch Onderzoek (het SEO) onderzoeken of je kindje structurele afwijkingen heeft. Dit zijn echo's die alleen door gespecialiseerd echoscopisten uitgevoerd mag worden. We zijn dan ook heel blij dat Lieke, Judith en Astrid ons team versterken zodat wij ook deze echo aan jullie kunnen aanbieden tijdens de zwangerschap.