Nice to meet you....

Mijn naam is Marjanne Stevens.

Geboren en opgegroeid in het gezellig Brabant, Eindhoven. Ik heb mijn opleiding verloskunde in Maastricht gedaan. Tijdens de opleiding heb ik al op verschillende plaatsen in Nederland stage gelopen. Na het behalen van mijn diploma ben ik met plezier weer terug naar Brabant gegaan. Samen met mijn vriend woon ik in Den Bosch, waar ik mij helemaal thuis voel.

Na het afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt en vanaf 2020 heb ik een nieuw avontuur gestart bij Elle! Vrouw & Geboortezorg, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb! En daarbij heb ik het geluk dit vanaf mijn woonplek te kunnen doen. Om mijzelf uit te dagen ben ik naast verloskundige ook echoscopiste. Je kunt mij daarom ook tegenkomen bij de (medische) echo's.

De geboorte van een kind blijf ik iedere keer weer een wonder vinden. Ik geniet van ieder moment als ik daarbij aanwezig mag zijn. Het is bijzonder om het verschil te zien tussen een zwangere en partner bij de eerste controle en in de kraamweek. Het is een eer om hier deel van uit te maken.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!