Marjanne Stevens

Verloskundige

Interesses:

Echoscopie


Beste aanstaande ouders,

Mijn naam is Marjanne Stevens, ik ben 26 jaar en kom uit Eindhoven. Ik heb mijn opleiding verloskunde in Maastricht gedaan. Tijdens de opleiding heb ik al op verschillende plaatsen in Nederland stage gelopen.

Na het behalen van mijn diploma ben ik met plezier weer terug naar Brabant gegaan. Samen met een vriendin woon ik in Den Bosch waar ik mij helemaal thuis voel.

Na het afstuderen heb ik al in verschillende praktijken gewerkt. Vanaf 2020 start ik met een nieuw avontuur bij Elle! Vrouw & Geboortezorg, waar ik ontzettend veel zin in heb! En daarbij heb ik het geluk dit vanaf mijn woonplek te kunnen doen.

Om mezelf uit te dagen ben ik afgelopen september begonnen met mijn echo opleiding en deze hoop ik in 2020 te kunnen afronden.

De geboorte van een kind blijf ik iedere keer weer een wonder vinden. Ik geniet nog van ieder moment als ik daarbij aanwezig kan zijn. Het is bijzonder om het verschil te zien tussen een zwangere en partner bij de eerste controle en in de kraamweek. Het is een eer om hier deel van uit te maken.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!