Nice to meet you....

Mijn naam is Rian van Boxtel. Ik woon in Rosmalen samen met mijn leuke man en ik ben trotse moeder van 3 volwassen kinderen. Twee zonen en een dochter.
Ik werk al meer dan 29 jaar in de geboortezorg en ben er eigenlijk per toeval ingerold. Tijdens mijn zwangerschappen had ik een hele leuke klik met de verloskundige die uiteindelijk ook alle drie mijn kinderen op de wereld heeft gezet. Tijdens de bevalling van mijn jongste zoon vroeg ze of ik het niet leuk zou vinden om voor haar te komen werken. Zo ben ik een paar maanden na mijn laatste bevalling, als secretaresse bij haar praktijk gaan werken. Ik heb daar uiteindelijk ruim 16 jaar met heel veel plezier gewerkt.
De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als kraamzorgconsulente voor een kraamzorgorganisatie. Ook daar heb ik met veel plezier gewerkt maar ik miste toch wel echt “De verloskundigenpraktijk”. Toen ik de vacature van Praktijkmanager bij Elle! Vrouw & Geboortezorg voorbij zag komen wist ik het meteen: “Dat is mijn baan!”. Gelukkig dachten ze daar bij Elle! ook zo over.
Met ongelooflijk veel zin ben ik dan ook in 2021 begonnen in dit geweldig leuke team van verloskundigen. Vanaf het eerste moment voelde het als thuiskomen. Heerlijk om de verloskundigen weer te kunnen ondersteunen en om samen met mijn lieve collega Eva, aanspreekpunt te zijn voor jullie als cliënten van Elle!.
Dus bel gerust als jullie vragen hebben of misschien even een luisterend oor nodig hebben. Ik snap, dat het naast een hele leuke en bijzondere periode, voor velen van jullie ook allemaal nieuw is en soms ook best spannend, dus voel je nooit bezwaard om te bellen. Dat mag echt altijd.
Hopelijk kan ik er een klein beetje aan bijdragen dat jullie straks met een fijn gevoel terugkijken op deze heel bijzondere periode in jullie leven.