Nice to
meet you!

De eerste echo's van je kindje zijn een bijzonder moment. Daarom nemen we ruim de tijd om je kindje mooi in beeld te brengen.

Jouw verloskundige is er voor jou

Bij Elle! werken we in twee teams van vier verloskundigen. Daarmee bieden we de kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en draagkracht van een grote praktijk en tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en geborgenheid van een klein team. Graag stellen we ons aan je voor. 

Team Viv

Team ive

Zorg en begeleiding van A tot Z

Het krijgen van een kindje is een bijzondere periode in je leven, wij zijn blij je daarbij te mogen begeleiden. Je kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Tijdens onze begeleiding staan jullie wensen altijd centraal. Naast de standaard begeleiding bieden we je vele extra's waar je gebruik van kunt maken. 

Naast Elle! Geboortezorg waarbij alles draait om jou en je baby, kun je bij ons ook terecht voor vrouwenzorg. Elke vrouw krijgt in haar leven te maken met zorgvragen rondom haar cyclus. Pre-menstruele klachten, anticonceptie, ongeplande zwangerschap of de overgangszorg. Allemaal momenten waarop het fijn is om met een professional te praten die je begrijpt. Daarom bieden wij zorg voor én door vrouwen. Meer weten? Bezoek onze vrouwenzorg website

Baby's

1284

Jongens

663

Meisjes

621

Tweelingen

15