Ons centrum

Wij zijn Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een centrum speciaal voor vrouwen. Van jonge bevlogen meiden, kersverse moeders tot aan vrouwen met een schat aan ervaring. Elle! is er voor iedereen! 

Wij bieden je graag de zorg die bij je past, op een warme en persoonlijke manier. Je kunt laagdrempelig (zonder verwijzing) bij ons terecht met al je vragen. 

 • 3

  Voor vrouwen, dóór vrouwen

 • 1

  Kwalitatief hoogstaande zorg

 • 5

  Jouw zorgvraag centraal

 • 4

  Géén wachtlijsten

 • 2

  Dichtbij huis

 

 

 

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief goede zorg. Je moet er immers op kunnen vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen en de daarbij behorende kwaliteitsregisters. Meer informatie hierover vind je op de pagina van je zorgverlener.

Meet the team: Geboortezorg

Meet the team: Vrouwenzorg

 

 

 

 

Locaties

Wij hebben vijf locaties verspreid over de gemeentes Heusden, Waalwijk en Altena. Onze hoofdlocatie is in Nieuwkuijk en daarnaast hebben we spreekuurlocaties in Drunen, Heusden, Waalwijk en Genderen. Je bent van harte welkom bij ons! Uiteraard ook als je wat verder weg woont.

Voor het geven van geboortezorg beperken wij ons tot bovenstaande gemeentes. 

 • Gehele gemeente Heusden
 • Waalwijk (inclusief Driessen). 
 • Gemeente Altena (De voormalige gemeentes van gemeente Aalburg) 

Wanneer je buiten ons gebied woont en je wil graag door ons begeleid worden kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Je kunt je direct bij ons aanmelden, je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig. Aanmelden? Klik hier.

Wij zijn geschoold tot het begeleiden van studenten en zodoende is onze praktijk een opleidingspraktijk.

Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, dan kun je dit uiteraard aan één van ons doorgeven. Wanneer er een student in onze praktijk aanwezig is, zullen wij dit kenbaar maken via sociale media.

De kosten van onze zorgverlening staan vermeld op onze website. Je krijgt na afloop van het consult van ons een factuur. Deze kun je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van je (aanvullende) polis of je de kosten vergoed krijgt.

De kosten voor de verloskundige zorg worden vanuit de basisverzekering betaald door de zorgverzekeraar. Houd er rekening meer dat sommige onderzoeken, zoals echoscopie of bloedonderzoek, wel van je eigen risico afgaat. Voor meer informatie over vergoedingen kijk in onze app en je aanmeldmail.

Alles wat je met ons bespreekt valt onder het beroepsgeheim. Wij zullen jouw gegevens nooit met derden delen zonder jouw toestemming. Na je aanmelding ontvang je van ons een privacy en toestemmingsverklaring, daarin leggen we je uit hoe we met je gegevens omgaan en kun je aangeven of je toestemming geeft om je gegevens te delen (met andere zorgverleners). Voor meer informatie kun je ook ons privacystatement lezen. 

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over de begeleiding vanuit onze praktijk en dat je met een goed gevoel terug kijkt op de zorg die je hebt ontvangen. 

Het kan echter onverhoopt toch zo zijn dat je klachten hebt over onze zorg of over de bejegening die je van ons ontvangen hebt. Ons advies is om dit zo snel mogelijk bespreekbaar te maken. Wil je een klacht indienen? Kijk dan op de pagina van de professional waar je een klacht tegen wil indienen naar de klachtenregeling.

PARTNERS