Werken bij Elle!

Wij zijn Elle! Vrouw & Geboortezorg. Elke dag zetten wij ons in om de beste zorg te leveren aan (zwangere) vrouwen in onze regio. Dit doen we met ieder onze kunde en specialisatie.

Naast de geboortezorg, waar onze passie ooit begonnen is, bieden we ook vrouwenzorg. Anticonceptie, zorg voor vrouwen in de overgang, seksuologie...ook daarvoor kun je bij Elle! Vrouw & Geboortezorg terecht. Verschillende aspecten hiervan zijn reeds in uitvoering, maar we blijven groeien en daarover zijn we enorm enthousiast!

Heb jij zin om met ons mee te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk onderaan de pagina voor de actuele vacatures.

Tijd en aandacht voor onze cliënten, dát vinden we belangrijk!

Bij Elle! Vrouw & Geboortezorg werken we daarom in twee teams van vier verloskundigen: Team Viv (Anke, Sandra, Myrthe & Erin) & Team Ive (Danielle, Marjanne, Sanne & Carlijn). Daarmee bieden we de kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en draagkracht van een grote praktijk en tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en geborgenheid van een klein team. 

Binnen deze teams heeft iedere verloskundige een eigen specialisatie of aandachtsgebied en kunnen we laagdrempelige complete zorg bieden. Wij bieden prenatale, natale en postnatale begeleiding, medische en pret-echoscopie, lactatiekunde, maar ook zorg rondom kinderwens, miskraam en anticonceptie. We verzorgen verschillende informatieavonden (waarbij ook andere zorgverleners hun kennis en kunde kunnen delen met onze cliënten), bieden een wekelijks hartjes-inloopspreekuur aan én er is keuze uit verschillende spreekuurlocaties en -tijden, ook in de avond. 

Moderne en goede informatievoorziening vinden we belangrijk. Daarom hebben we een eigen app ontwikkeld en gebruiken we sociale media om onze cliënten te informeren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je collega's

Bij Elle! kom je terecht in een jong, warm en hecht team. Er wordt hard gewerkt, maar gezelligheid en betrokkenheid vinden wij ook erg belangrijk! Onze hoofdlocatie zit in Nieuwkuijk, waar ook onze praktijkondersteuners werkzaam zijn en wij dagelijks gezamenlijk lunchen. Naast je vaste collega's kun je ook verloskundigen in opleiding tegenkomen binnen onze praktijk.

Binnen het team heeft iedereen haar eigen aandachtsgebied en op die manier is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen in de dingen die je leuk vindt. Je leest hier meer over onze collega's.

Extern hebben we een nauwe samenwerking met ketenpartners, zoals onder andere huisartsen, collega-praktijken, diëtisten, fysiotherapeuten en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Samen met hen trekken we de zorg naar een hoger plan. 

Vacatures

Op dit moment hebben we meerdere vacatures. Klik hieronder op de functietitel de volledige vacature.

Wil je een open sollicitatie sturen? Dan kan ook! Mail dan naar werkenbij@ellezorg.nl