Nice to meet you....

Ik ben Erin van Riel en alweer bijna 15 jaar werkzaam als verloskundige... Het mooiste beroep dat er is! Dit heb ik van 2013 tot 2020 gedaan bij Verloskundigenpraktijk Rond. Anke en ik hebben deze praktijk samen opgezet (we begonnen met zes clienten!) en al snel werd ook Sandra onmisbaar in ons team. In 2020 zijn we verdergegaan met onze lieve collega’s als Elle! Vrouw & Geboortezorg. Wat ben ik daar trots op!

Sinds 2011 ben ik naast verloskundige tevens echoscopiste. Dat vind ik een enorm leuke toevoeging aan ons vak. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk met medische blik kijken naar een ongeboren kindje, maar ik probeer er ook een feestje van te maken voor jullie! Ik ben ook versiekundige geweest, dus de stuitligging en uitwendige versie zijn nog steeds een interessegebied van mij binnen ons vak, evenals borstvoeding en het herstel ná een bevalling. Maar.. het allermooiste blijft het begeleiden van een bevalling! Dat is vaak intens, soms spannend, altijd weer anders en bovenal: elke keer weer een eer om hierbij aanwezig te mogen zijn!

Ik vind het geweldig dat we onze kunde afgelopen jaren zijn gaan uitbreiden naar zorg voor álle vrouwen, van jong tot oud, met of zonder kinderwens. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal en het is onze droom dat vrouwen ons weten te vinden met hun verhaal. Kunnen we helpen of begeleiden? Graag! Soms is dat praktisch, soms is dat als vraagbaak of op het emotionele vlak en vaak is het een combinatie. Door onze uitgebreide ervaring hiermee in de geboortezorg heb ik het volste vertrouwen dat mijn collega's en ikzelf deze uitgebreide vrouwenzorg met veel liefde, tijd en aandacht kunnen bieden!

In 2016, 2019 en 2021 mocht ik zelf moeder worden van onze dochter Jule, zoon Faab en dochter Lou. Ik heb erg genoten van het zwanger zijn. Alle bevallingen zijn thuis begeleid door Anke. Zo bijzonder!

Het moederschap heeft me geen betere verloskundige gemaakt, maar wel kan ik me soms nog beter verplaatsen in alle dingen die bij het (kersverse) ouderschap komen kijken. Veel is herkenbaar! Samen met onze kinderen en mijn vriend Bob woon ik in Waalwijk waar ik overigens ook geboren en getogen ben.