Nice to meet you....

Ik ben Jody Berkelmans, van oudsher verpleegkundige en sinds 2022 mag ik mijzelf ook Lactatiekundige IBCLC noemen in deze schitterende praktijk.

Het werk in de praktijk zal ik gaan combineren met mijn werk als lactatiekundige in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Om zowel binnen als buiten de ziekenhuis muren aan de slag te mogen gaan in dit fantastische beroep is voor mij echt een cadeautje!
Ik kijk er dan ook enorm naar uit om al mijn geleerde kennis in de praktijk toe te passen en vooral om samen met moeder, kind en het gehele gezin eromheen vol te gaan voor de borstvoeding.
Want er is nu immers niets mooiers en natuurlijker dan een kind bij een moeder aan de borst.

Maar weet ook vooral dat ik voor jullie klaar zal staan wanneer de borstvoeding even minder goed gaat, er fysieke klachten zijn bij moeder of kind, of juist wanneer er vanuit jullie vragen zijn.
Juist die diversiteit maakt dit vak niet alleen erg mooi maar ook heel persoonlijk. En dat is toch wat iedereen wil, zorg op maat.

Ik zelf ben geboren en getogen in Drunen en woon samen met mijn man Marc en onze kinderen. In 2013 is onze zoon Guus geboren en in 2014 onze dochter Saar, ik geniet enorm van mijn man en kinderen en sinds ik zelf moeder ben en daarnaast ook borstvoeding heb gegeven is mijn interesse in het vak nog meer gegroeid.
Ik ben vanaf 2008 werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en heb daar al die tijd gewerkt als Neonatologie verpleegkundige. Tijdens mijn werk als neonatologie verpleegkundige kwam ik dagelijks in aanraking met het begeleiden en ondersteunen van ouders tijdens het borstvoedingsproces en dit in de breedste zin van het woord. Zo heb ik dus al ruim 14 jaar ervaring op kunnen doen met het opstarten van de borstvoeding, het kolven en alles wat daarbij komt kijken. De liefde voor het vak van Lactatiekundige zat er dus al lang en dit mag ik nu met volle overgave gaan doen.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie te ontmoeten tijdens een informatieavond of tijdens een consult, alles is mogelijk zolang jij jezelf er ook prettig bij voelt.
Hopelijk tot snel!