Nice to meet you....

Hoi! Mijn naam is Myrthe van den Berg en inmiddels ben ik al ruim twee jaar aan het werk in de gezelligste praktijk van Brabant.

Mijn liefde voor dit vak is tijdens de middelbare school ontstaan. Na het behalen van mijn diploma tot verpleegkundige heb ik de stap gezet om ook nog de opleiding verloskunde te gaan volgen, in Maastricht. Van deze keuze heb ik geen spijt gekregen, binnen vier jaar ben ik afgestudeerd en mag ik mij met trots verloskundige noemen. Na het afstuderen heb ik ervaring op mogen doen bij verschillende praktijken en sinds januari 2022 maak ik deel uit van Elle! Ik graag een volgende stap in mijn ontwikkeling willen zetten, door mij te specialiseren. Welke richting dat gaat worden, is nog de vraag maar keuze is reuze! Ik heb heel veel zin in al deze nieuwe uitdagingen.

Sinds de zomer van 2021 woon ik weer terug in ’s-Hertogenbosch, met mijn man Luc. Ik kon de gezelligheid van het bourgondische Brabant en mijn familie echt niet missen. Tegen een terrasje, een feestje met vriendinnen of een middagje shoppen zeg ik zeker geen nee. Ook in Oeteldonk ben ik van de partij! Maar met een goed boek op zijn tijd maak je mij ook blij.

Het vak van verloskundige blijf ik met veel enthousiasme uitoefenen. Voor mij blijft het elke keer weer een eer om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere en intieme periode. De bevalling bijwonen is vervolgens echt de kers op de taart. Dit blijft uniek en speciaal!

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten. Hopelijk tot snel!