Nice to meet you....

Mijn naam is Rian van Boxtel. Ik woon in Rosmalen samen met mijn leuke man en ben trotse moeder van 3 volwassen kinderen. Twee zonen en een dochter.

Ik werk al bijna 30 jaar in de geboortezorg en ben er eigenlijk per toeval ingerold. Tijdens de bevalling van mijn jongste zoon vroeg de verloskundige (die mijn andere 2 kinderen ook op de wereld had gezet) of ik het niet leuk zou vinden om voor haar te komen werken. Zo ben ik een paar maanden na mijn laatste bevalling, als secretaresse bij haar in de praktijk gaan werken. Ik heb daar uiteindelijk ruim 16 jaar met heel veel plezier gewerkt.

Daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als kraamzorgconsulente voor een kraamzorgorganisatie. Daar miste toch wel echt “De Verloskundigenpraktijk”. Toen ik de vacature van Praktijkmanager bij Elle! Vrouw & Geboortezorg voorbij zag komen wist ik het meteen: “Dat is mijn baan!”. Gelukkig dachten ze daar bij Elle! ook zo over.

Met ongelooflijk veel zin ben ik dan ook in 2020 begonnen in dit geweldig leuke team van verloskundigen. Vanaf het eerste moment voelde het als thuiskomen. Heerlijk om de verloskundigen weer te kunnen ondersteunen en om samen met mijn lieve collega Eva, aanspreekpunt te zijn voor jullie als cliënten van Elle!.

Vertrouwde werkzaamheden voor de verloskundigen, maar hoe bijzonder dat zij ook de vrouwenzorg erbij doen. Ik zit zelf inmiddels al een paar jaar in de overgang en weet hoe belangrijk het is om ook hierin begeleid te worden. Net zoals tijdens je eerste zwangerschap alles nieuw is, is dat ook zo tijdens de overgang. Om dan ergens terecht te kunnen waar er naar je geluisterd wordt en waar je zorg op maat krijgt, is heel belangrijk, dat heb ik inmiddels zelf wel ervaren.

Dus bel gerust als je vragen hebt of misschien even een luisterend oor nodig hebben. We snappen, dat het naast een hele leuke en bijzondere periode, voor velen van jullie ook allemaal nieuw is en soms ook best spannend, dus voel je nooit bezwaard om te bellen. Dat mag echt altijd!

Ik ben erg trots dat ik deel uit mag maken van dit team medewerkers, die vrouwen in alle fases van hun leven begeleiden. Hopelijk kan ik er een klein beetje aan bijdragen.