Kom jij ons team versterken?

 

Kun jij je vinden in deze omschrijving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Mail, samen met je CV, een motivatiebrief van naar werkenbij@ellezorg.nl

Vragen?
Om zowel de telefoonlijn van onze praktijkassistentes als onze dienstnummers vrij te houden voor cliënten vragen wij je te mailen en niet te bellen.


Begeleider Centering Pregnancy

Vanwege de opstart van Centering Pregnancy binnen onze praktijk zijn we op zoek naar één of meerdere 'tweede' begeleiders voor het ondersteunen van de Centering bijeenkomsten 

Wat is Centering Pregnancy?
CenteringZwangerschap (CenteringPregnancy) is een programma dat de medische controles combineert met alle informatie rondom zwangerschap, bevalling en babytijd. In plaats van individuele controles komen zwangeren (en hun partners) samen tijdens meerdere groepsconsulten. Deze bijeenkomsten worden begeleid door een verloskundige samen met een ondersteuner. 

Wat wordt er van je verwacht?
De bijeenkomsten vinden vaak in de avond plaats tussen 19:00-21:00u. Elke 5 weken start er een nieuwe groep. Indien je solliciteert verwachten we dat je minimaal 1 traject (10 bijeenkomsten over een periode van 9 maanden) helemaal doorloopt. Als je dat wenst en leuk vindt kun je ook meerdere trajecten per jaar starten, dit heeft onze voorkeur.

Je bereidt de bijeenkomst voor door alle spullen klaar te zetten en te zorgen voor verse drankjes. Tijdens de bijeenkomsten ontvang je de zwangeren en begeleid je hen bij de lichamelijke onderzoeken (bloeddruk meten en wegen), je noteert dit direct in ons verloskundig systeem. Daarna ondersteun je de verloskundige bij de groepsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst ben je ook de oren en ogen van de verloskundige. Bijzonderheden? Fijn als je dit met de verloskundige bespreekt, zo komen we samen tot de beste begeleiding. Nadien ruimen we alles op en sluiten we af. Al met al ben je ongeveer van 18:30-21:30 aanwezig op onze hoofdlocatie in Nieuwkuijk.

Wie ben jij?

Bij Elle! Vrouw & Geboortezorg vinden we het belangrijk betrokken, enthousiast en vernieuwend te zijn. Hart voor de zorg en voor onze cliënten, dat vinden wij belangrijk. Wij zoeken iemand die deze visie onderschrijft en enthousiast wordt van het idee om zwangeren (en hun partner) te ondersteunen tijdens hun reis naar het ouderschap. 

Wij zoeken iemand die:

  • een gastvrije, warme persoonlijkheid heeft. Je bent immers een visitekaartje voor onze praktijk
  • de zorg een warm hart toe draagt. Ervaring met werken in de (geboorte)zorg is een pré, maar geen must. 
  • flexibel en proactief is en het niet erg vindt om in de avonduren beschikbaar te zijn
  • de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek met gezellige collega's
  • Een vaste vergoeding van €70 per avond
  • Reiskosten vergoeding van €0,32 per kilometer