Mijn naam is Eva Hanenberg, ik ben sinds 2023 werkzaam bij Elle! Vrouw & Geboortezorg als praktijkondersteuner.

Ik woon in de binnenstad van het prachtige Den Bosch, als buurvrouw van Marjanne Stevens. Naast mijn baan bij Elle! ben ik ook parttime werkzaam bij de huisartsenpost als triagist. Hierbij sta ik mensen telefonisch te woord en is het mijn taak om de urgentie van hun medische klachten in kaart te brengen en hen zo de juiste hulp te kunnen bieden. Ik kom daar met allerlei soorten klachten en aandoeningen in aanraking.

Maar ik vind het heel leuk om daarnaast ook weer in de geboorte- en vrouwenzorg werkzaam te zijn! Jaren geleden heb ik namelijk de opleiding verloskunde gedaan in België. Dus die kennis komt nu weer goed van pas. Elle! is een ontzettend fijne praktijk om te werken.

Het team is erg professioneel, maar tegelijkertijd voelen ze als een warm bad. Volgens mij voelen de cliënten dit ook goed door in de zorg die zij ontvangen.

Mijn lieve collega Rian en ik staan jullie graag te woord als eerste aanspreekpunt. Voor alle vragen kun je ons bellen, maar ook als je even een luisterend oor nodig hebt, zijn wij er voor jullie.