Nice to meet you....

Ik ben Marjanne Stevens en werk met heel veel plezier bij Elle! Vrouw & Geboortezorg. Ik kom uit het gezellige Eindhoven en heb mijn opleiding verloskunde in Maastricht gedaan. Tijdens mijn studie heb ik op verschillende plekken in Nederland stage gelopen. Na mijn diploma gehaald te hebben, ben ik weer terug naar Brabant gegaan, waar ik nu samen met mijn vriend Wout in het centrum van 's-Hertogenbosch woon. Hier genieten wij van de stadse drukte en de bourgondische levensstijl. We hebben het hier ontzettend naar ons zin!

Sinds 2020 ben ik aan de slag gegaan bij Elle! Vrouw & Geboortezorg en ik vind het geweldig om hier te werken, vooral door het fijne team en de nuchtere populatie!

Veel mensen denken direct bij verloskunde aan pasgeborenen en bevallingen en de geboorte van een kind blijft voor mij elke keer een wonder! Ik vind het prachtig om daarbij aanwezig te mogen zijn en het verschil te zien tussen een zwangere vrouw en haar partner bij de eerste controle en in de kraamweek. Het is echt een eer om deel uit te maken van zo’n bijzonder moment.

Naast het begeleiden van man en vrouw gedurende de zwangerschap staat bij Elle! juist de vrouw centraal die hulp nodig heeft. Tijdens de opleiding leerde ik al snel dat je dit vak niet moet kiezen alleen voor de pasgeborenen. Het draait immers om meer dan alleen de pasgeborenen; het begeleiden van de vrouw maakt ons werk juist zo bijzonder! Wat mij energie geeft aan het vak verloskunde en in het bijzonder bij Elle! is het persoonlijke contact en de kracht van het menselijk lichaam.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van echo’s en het geven van anticonceptie-advies. In de toekomst zou ik me graag nog willen specialiseren in seksuologie en vaginisme.

Ik kijk ernaar uit om jullie snel te ontmoeten!