Nice to meet you....

Mijn naam is Daniëlle de Vries - de Louw en ik ben een van de verloskundigen in deze praktijk.

Vroeger als klein meisje keek ik naar 'De Verloskundigenpraktijk' en 'De bevalling' op tv. Zo jong al is de fascinatie voor dit vak ontstaan. De passie en liefde voor het vak is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Want hoe mooi is het dat ik vrouwen (en hun partner) mag begeleiden bij de komst van hun kindje, de meeste bijzondere gebeurtenis uit iemands leven.

Vlak na mijn afstuderen ben ik begonnen met het opzetten van een eigen praktijk, toen nog Verloskundigenpraktijk Samen. Hier heb ik jaren met veel plezier gewerkt. Maar in 2018 begon het te kriebelen om eens verder te kijken dan alleen de geboortezorg…vrouwenzorg! Samen met, toen nog buurpraktijk Verloskundigenpraktijk Rond, is het idee ontstaan voor Elle! Vrouw & Geboortezorg.
Dat we ons naast de geboortezorg ook gaan richten op de vrouwenzorg is ook al langer een droom van me. Een centrum worden waarbij je als vrouw terecht kunt met alle vragen die te maken hebben met ‘vrouw zijn’. Super trots ben ik dan ook dat we met Elle! hier een start in hebben gemaakt.

Binnen de praktijk ben ik werkzaam binnen team Ive en houd ik me achter de schermen bezig met de praktijkvoering. Het leuke aan het werken in klein teams is dat ik (bijna) alle zwangeren bij naam ken. Doordat we elkaar tijdens de zwangerschap meerdere keren treffen, hebben we de tijd om elkaar te leren kennen. Op die manier kan ik de begeleiding beter afstemmen op jouw wensen.
Ook de samenwerking met de andere verloskundigen binnen team Ive maakt het werk leuk. We zijn goed op elkaar ingespeeld.

Momenteel woon ik, samen met mijn partner Nils, zoontje Raf (2016) en dochter Jet (2021) in Waalwijk. Al twee keer heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden. Een intense en bijzondere ervaring. Helaas weet ik ook uit eigen ervaring dat een zwangerschap niet altijd even soepel verloopt en vanzelfsprekend is. Deze ervaring neem ik ook mee in de begeleiding van jullie zwangerschap.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten in onze praktijk en jullie te begeleiden in deze bijzondere periode. Tot snel!